LIVE ONLINE

STREAMING


Om ni behöver hjälp att framföra ert budskap till er publik, kunder, medarbetare eller säljorgansation på valfri plattform, både online eller/och på plats kan vi på QTECH  genomföra det.


Förutom våra två studioutrymmen inhouse för livemusik, talkshows, undervisningar samt möten samarbetar vi med flertalet venues med deras unika miljöer med all teknik och kompetens för att nå ut till er målgrupp på exakt det vis ni tänkt er.Vi har fullt mobila produktionspaket, allt från enkla 1-kameralösningar för det lilla mötet till fullt produktionspaket för filmning av större event, hybridmöte, produktlansering eller musikfestival.Timmy Qvarnström


Bild-ansvarig


0706 92 40 48


timmy@qtech.seMOBILA KIT

Borta bra men hemma bäst!

Vi kan komma till er om så önskas. Nedan följer tre förslag på paketlösningar vi kan ta med till era lokaler, allt går givetvis att komplettera enligt era behov och önskemål. 
Vi använder högkvalitativa kameror och bildteknik för bästa resultat och möjlighet att vid behov efterbearbeta materialet.SMALL - NÅ UT ENKELT

1-kamera   från 7500:-

En tekniker ihop med en kamera, enkel ljudupptagning samt grundläggande teknik för streaming "Live online" och video/bild-inslag. Kameraoperatör tillkommer vid behov.

Smidigt paket för enklare föreläsningar.


STANDARD-STÅ PÅ SCEN

2-kamera  från 17500:-

Två tekniker ihop med två kameror, ljudupptagning för flera personer, videomixer, streamingteknik för upp till två destinationer, datorer för att spela in/upp material samt grundläggande ljussättning.
Första valet vid ett hybridmöte.


FULL PROD-HELKVÄLL

4-kamera   från 42000:-

2 tekniker och 2 kameraoperatörer, ljudteknik för större behov, streamingteknik för upp till tre destinationer, samt playback och preview för alla möjligheter. Full produktion med show och underhållning om så önskas.
Självklara valet vid en större händelse.