LIVE ONLINE

LIVE ONLINE

På QTECH kan vi hjälpa er att framföra ert budskap till er publik, kunder eller organisation, både online och på plats. vi samarbetar med flertalet venues för att använda deras unika miljöer och vi tillhandahåller all teknik och kompetens för att nå ut till er målgrupp på exakt det sätt ni tänkt er.


Vi har fullt mobila produktionspaket, från enkla 1-kameralösningar för det lilla mötet till fullt produktionspaket för filmning av större event, hybridmöten, produktlanseringar eller musikfestivaler.
Vi använder modern anpassad och säker teknik som ger fantastiska resultat med möjligheten att streama i 4K. Vi producerar främst i realtid och har fulla produktionsmöjligheter, inklusive intro/vinjetter, musik, förinspelat material, namnskyltar och ringa in gäster på länk eller andra spännande lösningar för att förstärka ert budskap. Vi kan också spela in era livesändningar med högsta tänkbara ljud- och bildkvalitet för möjlighet att i efterhand kunna redigera materialet.Självklart går det att sända vid ett annat tillfälle.

IMAG och klassisk dokumentationfilmning står såklart också på menyn.

Det går givetvis bra att hyra våra kameror och tillhörande utrustning om du är aktiv i branschen.


Timmy Qvarnström


Bildansvarig


0706 92 40 48


timmy@qtech.seMOBILA KIT

Borta bra men hemma bäst!

Vi kan komma till er om så önskas. Nedan följer tre förslag på paketlösningar vi kan ta med till era lokaler, allt går givetvis att komplettera enligt era behov och önskemål. 
Vi använder högkvalitativa kameror och bildteknik för bästa resultat och möjlighet att vid behov efterbearbeta materialet.SMALL - NÅ UT ENKELT

1-kamera   från 7500:-

En tekniker ihop med en kamera, enkel ljudupptagning samt grundläggande teknik för streaming "Live online" och video/bild-inslag. Kameraoperatör tillkommer vid behov.

Smidigt paket för enklare föreläsningar.


STANDARD-STÅ PÅ SCEN

2-kamera  från 17500:-

Två tekniker ihop med två kameror, ljudupptagning för flera personer, videomixer, streamingteknik för upp till två destinationer, datorer för att spela in/upp material samt grundläggande ljussättning.
Första valet vid ett hybridmöte.


FULL PROD-HELKVÄLL

3-kamera   från 42000:-

2 tekniker och 2 kameraoperatörer, ljudteknik för större behov, streamingteknik för flera destinationer, samt playback och preview för alla möjligheter. Full produktion med show och underhållning om så önskas.
Självklara valet vid en större händelse.